facebook logo

Impresszum

Honlaptulajdonos:
helpNeT Iroda Kft.
1015 Budapest, Donáti u.32.
Adósz.: 14481255-2-41
Cégj.sz: 01-09-905743
+36 30 863 3020
info@helpnet.hu

A honlapot szerkeszti:
Offenbeckné dr.Sólyi Ilona

Tárhelyszolgáltató:
GEDEON BT.
2600 Vác, Zrínyi u.9.
info@gedeon.hu

 

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1043204

A helpNeT Iroda Kft. több  olyan - a patikai honlapokon a páciensek jobb kiszolgálását, vagy informálását célzó - szolgáltatást fejlesztett ki, amelyek Önnek a bevétel növekedését a páciensnek pedig a gyógyszerészi munka hatékonyságát bizonyíthatják. Ezeket itt rendelheti meg:

____________________________________________

Ahhoz, hogy honlapja mielőbb elkészülhessen, szükségünk van néhány adatra. Ennek minél egyszerűbb és gyorsabb továbbításában szeretnénk Önnek segítséget nyújtani. Kérjük töltse ki

 

Minden piros csillaggal jelölt rubrikába be kell írnia a megfelelő tartalmat, majd a végén kattintson a KÜLD gombra. Már el is küldte patikája honlapjának legfontosabb adatait. Köszönjük!

A következő űrlap segítségével Ön gyorsan és egyszerűen elküldheti nekünk, milyen akciókat, ajánlatokat, milyen új termékeket szeretne honlapjára ebben a hónapban feltenni.Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot:
.