Impresszum

Honlaptulajdonos:
helpNeT Iroda Kft.
1015 Budapest, Donáti u.32.
Adósz.: 14481255-2-41
Cégj.sz: 01-09-905743
+36 30 863 3020
info@helpnet.hu

A honlapot szerkeszti:
Offenbeckné dr.Sólyi Ilona

Tárhelyszolgáltató:
GEDEON BT.
2600 Vác, Zrínyi u.9.
info@gedeon.hu

 

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

facebook logo

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1261624

A helpNeT Elit-honlap a menüszerkezet, a  látványterv kialakításában egyedi megoldásokat, banner-elhelyezést és számos más korszerű megoldás megvalósítását teszi lehetővé. 

 

Az Aktuális ajánlataink, ill. a Gyógyszerésze tanácsai... c. főmenüpontok 10-12 almenüben tünetre, ill. a gyógyszertárban kapható termékek egyedi kategorizálására építve ad tanácsot a pácienseknek arra, milyen problémára mi lehet a megoldás.

Az Elit honlapokon a havi karbantartás része az aktuális nagykereskedői akciók - akciós árakkal együtt - történő megjelenítése, vagy a gyógyszertár saját akcióinak elhelyezése a honlapon. Erre külön akciós modult is kínálunk.

 

Néhány referencia

 

A helpNeT Elit-honlapok mindegyike egyedi, nem konfekciótermék. A design tervezése során igyekszünk a gyógyszertár stílusát, a gyógyszerész egyéniségét tükrözni.