Impresszum

Honlaptulajdonos:
helpNeT Iroda Kft.
1015 Budapest, Donáti u.32.
Adósz.: 14481255-2-41
Cégj.sz: 01-09-905743
+36 30 863 3020
info@helpnet.hu

A honlapot szerkeszti:
Offenbeckné dr.Sólyi Ilona

Tárhelyszolgáltató:
GEDEON BT.
2600 Vác, Zrínyi u.9.
info@gedeon.hu

 

Figyelmeztetés

A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresésének szükségességét. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

facebook logo

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1261611

Koronavirus 1

A jelenlegi kiélezett helyzetben  a patikai honlapon megjelenő információknak egyidejűleg kell megfelelni a beteg, a vásárló aktuális kérdéseinek, emellett hatékonyan kell támogatni  a gyógyszerészek munkáját.

- Több gyógyszerész kollégával konzultálva a COVID-19 pandémiához kapcsolódóan  információs anyagokat teszünk, tettünk fel az általunk karbantartott patikai honlapokra, az áprilisra tervezett tematika helyett.

- Néhány patika módosítja a nyitva tartást. Ez Önöknél is megtörténhet. A változtatást hírként az Önök honlapján is megjelenítjük.

- Ha a patikának a koronavírus kapcsán bármilyen alkalmi közlendője van a páciensek felé, azt sürgősséggel közzétesszük.

A kéréseketEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.kérjük megküldeni.

Magunk részéről mi is igyekszünk mindent megtenni, hogy az Önök honlapja korrekt tájékoztatással segítse az Önök munkáját.

Tisztelet és köszönet a gyógyszerészek és asszisztensek erőfeszítéséért!